Hoe accepteer ik een reserveringsaanvraag? Kan ik een reserveringsaanvraag weigeren?

Registreren Inloggen Help Offerte aanvragen
Hoe accepteer ik een reserveringsaanvraag? Kan ik een reserveringsaanvraag weigeren?

Een automatische e-mail stelt u op de hoogte van elke nieuwe reserveringsaanvraag. De aanvraag verschijnt in uw Click&Boat account onder "Mijn Boekingen". Ga direct naar deze sectie om de aanvraag te beantwoorden.

Om de reservering te bevestigen, klikt u op "Accepteren".

Als er een fout in de boekingsgegevens staat, kunt u de aanvraag weigeren. Vergeet niet om de huurder uit te leggen waarom.

Indien u niet beschikbaar bent op de gevraagde datum, nodigen wij u uit om uw kalender bij te werken: "Mijn advertenties", "Wijzigen" en vervolgens "Mijn kalender".