Hoe kan ik contact opnemen met de booteigenaar nadat ik de boeking heb vastgelegd?

Hoe kan ik contact opnemen met de booteigenaar nadat ik de boeking heb vastgelegd?

Zodra de eigenaar uw boekingsaanvraag heeft geaccepteerd of u een gepersonaliseerde aanbieding heeft geboekt, krijgt u toegang tot het telefoonnummer en e-mailadres van de eigenaar.

De contactgegevens van de eigenaar zijn toegankelijk via uw account in de rubriek "Mijn boekingen", door op de betreffende boeking te klikken.