Hoe kan ik de beoordelingen over mij zien?

Registreren Inloggen Help Offerte aanvragen
Hoe kan ik de beoordelingen over mij zien?

U kunt op elk gewenst moment na het boeken van uw boot de review van een huurder bekijken. Klik op uw Click&Boat profiel op "Mijn boekingen" en klik vervolgens op "Ontvangen reviews" op de betreffende boeking.

Rechts van uw scherm wordt een paneel geopend. Selecteer vervolgens "Ontvangen beoordelingen" in het drop-down menu onder uw naam om alle beoordelingen van uw vorige huurders te bekijken.