Hoe kan ik de borg beheren nadat er schade aan mijn boot is veroorzaakt?

Hoe kan ik de borg beheren nadat er schade aan mijn boot is veroorzaakt?

Eventuele pech of schade dient binnen 24 uur na de huurperiode aan Click&Boat te worden gemeld:

- telefonisch op 01 83 81 64 64 54 van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur (7 dagen per week in het hoogseizoen).

- per e-mail op contact@clickandboat.com

- in de rubriek "Boekingen" van de rekening van de eigenaar, door te klikken op de link "Schade melden".

Om het schaderapport te vervolledigen, is het noodzakelijk om het huurcontract en het schaderapport, ondertekend door de huurder en de eigenaar, alsook foto's van de schade te verstrekken.

In het schaderapport zijn twee opties mogelijk:

- A) Vriendschappelijke regeling: Click&Boat kan de borg niet innen.

- B) Inhouden van de borg door Click&Boat: het zal nodig zijn om een schatting te geven van het bedrag dat de herstelling zal kosten om het bedrag te schatten dat van de waarborg afgeschreven zou worden.

In het geval dat de gehuurde boot tijdens de huurperiode pech heeft, is het onder bepaalde voorwaarden (zie meer details hier) mogelijk om de huur te annuleren.