Hoe kan ik foto's toevoegen aan mijn advertentie?

Om een nieuwe foto van uw boot toe te voegen aan uw advertentie, gaat u naar "Mijn advertenties" en klikt u op "Foto's".

Voeg uw foto's toe door ze uit een map op uw computer te slepen of door op de link te klikken en uw foto’s te uploaden. Het formaat van uw foto's moet minimaal 400x400 pixels zijn.

U kunt uw foto's herschikken door ze te slepen of te verwijderen door op het prullenbak pictogram rechtsonder op de foto te klikken.

Klik vervolgens op "Opslaan" rechtsonder in het scherm om de wijzigingen te bevestigen.