Hoe kan ik mijn e-mailadres of telefoonnummer valideren? Ik heb de bevestigingsmail of het sms-bericht niet ontvangen.

Hoe kan ik mijn e-mailadres of telefoonnummer valideren? Ik heb de bevestigingsmail of het sms-bericht niet ontvangen.

Na het aanmaken van een Click&Boat account dient u uw emailadres te valideren. Om het e-mailadres te bevestigen dat u gebruikt heeft om een Click&Boat account te openen, klikt u op de link in de e-mail die u ontvangen heeft toen u uw accounn aanmaakte. Als u deze e-mail niet kunt vinden, vraag dan om een nieuwe e-mail door te klikken op "Start de verificatie" in het gedeelte "Mijn profiel".

Om uw telefoonnummer te verifiëren, klikt u op "Start de verificatie" op het tabblad "Mijn profiel" en vult u de code in die u via sms hebt ontvangen.

Als u een probleem heeft met het bevestigen van uw persoonlijke gegevens, neem dan gerust contact met ons op via +44 1924 921 020 of per e-mail op contact@clickandboat.com