Ik heb mijn boot verhuurd, maar ik heb geen review ontvangen. Wat moet ik doen?

Registreren Inloggen Help Offerte aanvragen
Ik heb mijn boot verhuurd, maar ik heb geen review ontvangen. Wat moet ik doen?

Aan het einde van de huurperiode neemt Click&Boat contact op met de eigenaar en de huurder en nodigt hen uit om hun ervaringen te bespreken.

Indien de huurder geen review heeft geschreven, aarzel dan niet om hen een bericht te sturen (via het platform) om hen te vragen dit te doen.

U kunt ook per e-mail contact met ons opnemen via contact@clickandboat.com zodat we de huurder ook kunnen vragen om een beoordeling in te dienen.