Kan ik de reservering annuleren?

De annuleringskosten zijn afhankelijk van de reden van de annulering en de voorwaarden die de eigenaar in de advertentie vermeldt.

- Annulering wegens weersomstandigheden

In het geval van een slechte weersverwachtig van een bevoegde instantie of indien de verhuurder bevestigt dat de weersomstandigheden geen veilige tijd aan boord garanderen, krijgt u het volledige bedrag van de reservering terug, exclusief de Click&Boat servicekosten.

- Annulering om persoonlijke redenen

In geval van annulering om persoonlijke redenen zijn de door de eigenaar opgegeven annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Flexibel - terugbetaling van de boekingskosten (exclusief Click&Boat servicekosten) tot 1 dag voor aanvang van de huurperiode.

Gemiddeld - terugbetaling van 70% van de boekingskosten (exclusief Click&Boat servicekosten), mogelijk tot 10dagen voor de start van de huurperiode.

Strikt - terugbetaling van 60% van de boekingskosten (exclusief Click&Boat servicekosten), mogelijk tot 30 dagen voor de start van de huurperiode.

Strikt* - de annuleringsvoorwaarden van de professionele booteigenaar die in zijn contract zijn vastgelegd.

Klik hier voor onze uitgebreide annuleringsvoorwaarden.

Heeft u bij hij vastleggen van de boeking een Mondial Assistance Annuleringsverzekering afgesloten?

Mondial Assistance vergoedt de annuleringskosten indien de reden voor de annulering is opgenomen in de verzekeringsvoorwaarden.

U kunt ook proberen uw huurdatum te wijzigen om annuleringskosten te vermijden. Neem contact op met uw verhuurder om te vragen of hij/zij de wijziging kunnen accepteren.

Hoe annuleer ik mijn Click&Boat boeking?

Log in op uw Click&Boat account en klik op de tab "Mijn Boekingen" op "Open" en vervolgens op "Annuleren".