Kan ik een lopende boekingsaanvraag annuleren? Wordt het bedrag in rekening gebracht?

Kan ik een lopende boekingsaanvraag annuleren? Wordt het bedrag in rekening gebracht?

Wanneer u een reserveringsaanvraag stuurt, worden de kosten van uw kaart alleen in rekening gebracht als de eigenaar deze aanvraag accepteert.

Zolang deze aanvraag "in afwachting" is en niet door de eigenaar is geaccepteerd, kunt u deze kosteloos annuleren.

Hoe annuleert u een lopende boekingsaanvraag? Log in op uw Click&Boat account.

Klik in de rubriek "Mijn boekingen" op "Open" en vervolgens op "Aanvraag annuleren".