Kan ik een reserveringsaanvraag indienen, zelfs als ik geen reactie heb gekregen van de booteigenaar?

Kan ik een reserveringsaanvraag indienen, zelfs als ik geen reactie heb gekregen van de booteigenaar?

U kunt een boekingsaanvraag sturen naar een booteigenaar die nog niet heeft gereageerd op een door u verzonden bericht.

Daarnaast kunt u ook contact opnemen met andere booteigenaren, die misschien wel sneller reageren.

Om een boeking vast te leggen via Click&Boat, hoeft u alleen maar een advertentie te kiezen, de data te selecteren en op "Reserveren" te klikken.

Om het proces te voltooien, moet u uw bankgegevens invullen en kiezen of u een van de twee beschikbare aanvullende verzekeringen nodig heeft, namelijk de Weergarantie (uitsluitend voor dagverhuur) en een assistentie, repatriërings- en annuleringsverzekering.

De kosten worden in rekening gebracht na aanvaarding van uw reserveringsaanvraag. Het huurbedrag wordt niet van uw rekening afgeschreven als de eigenaar uw reserveringsaanvraag afwijst.

Een e-mail ter bevestiging van de reservering wordt toegestuurd zodra de reservering is bevestigd en betaald.