Kan ik korting geven? Hoe kan ik een persoonlijke aanbieding sturen?

Registreren Inloggen Help Offerte aanvragen
Kan ik korting geven? Hoe kan ik een persoonlijke aanbieding sturen?

Als u graag een speciale aanbieding wilt sturen naar een van uw huurders tegen een ander tarief, een andere tijden of een bepaalde datum, kunt u gebruik maken van de "Gepersonaliseerde aanbieding" tool.

Deze optie is beschikbaar via uw Click&Boat account. Het staat aan de rechterkant van uw scherm wanneer u een gesprek opent met een van uw potentiële huurders (of bovenaan het scherm als u uw telefoon gebruikt).

Vul de data van de huurperiode, aankomst- en vertrektijden en de prijs in. U kunt automatisch het netto bedrag zien dat u zult verdienen.

U kunt ook eerst uw nettobedrag invoeren en de huurprijs wordt automatisch berekend.

Zodra de gepersonaliseerde aanbieding is verzonden, hoeft de huurder deze alleen nog maar te accepteren en de betaling te verrichten om de reservering te bevestigen.