Kan ik reageren op een slechte recensie die ik heb ontvangen?

Registreren Inloggen Help Offerte aanvragen
Kan ik reageren op een slechte recensie die ik heb ontvangen?

U heeft het recht om te reageren op iedere review dat is achtergelaten op uw advertentie.

Als u een negatieve beoordeling ontvangt, zal Click&Boat contact opnemen met u en de huurder om de situatie en uw mening te beoordelen en de juistheid van de review te bepalen.