Mijn boot is kapot gegaan tijdens de verhuur. Wat moet ik doen?

Registreren Inloggen Help Offerte aanvragen
Mijn boot is kapot gegaan tijdens de verhuur. Wat moet ik doen?

In het geval van schade of een defect tijdens de huurperiode, moet uw prioriteit liggen bij het waarborgen van de veiligheid van uw huurders. Breng ze terug naar de wal, of laat ze indien nodig slepen, door de havenmeester of andere relevante organisaties.

Zodra uw huurders veilig zijn, maakt u een inventaris op van de boot.

Als de pech te wijten is aan een gebrek aan onderhoud of slijtage, en het veroorzaakt een onderbreking van de huur van meer dan 2 uur (eendaagse huur) of 23 uur (huur van meerdere dagen), kan de huurder de boeking annuleren en terugbetaling van zijn/haar geld vragen.

Indien de storing te wijten is aan een breuk of misbruik van de huurder, kunt u binnen 24 uur na afloop van de huurperiode de schade melden bij Click&Boat:

- telefonisch op +44 1924 921 020 020 van Montag bis Freitag von 09:00 bis 18:00 Uhr

- door een e-mail te sturen naar contact@clickandboat.com

- via uw Click&Boat account, door te klikken op "Schade melden" op de betreffende boeking.

Om het schadedossier te vervolledigen, moet de eiser de huurovereenkomst en het door de huurder en de eigenaar ondertekende schaderapport overleggen, evenals foto's die de schade weergeven.

Bovenop dit bestand, beheerd door Click&Boat, dient u een schadeaangifte te doen bij uw verzekeringsmaatschappij.

Afhankelijk van de voorwaarden van uw contract kan uw verzekering alles of een deel van de herstellingen dekken, mits betaling van een schadevergoeding.

Het bedrag dat niet door de verzekering wordt gedekt (overeenkomend met het afzien van de schade) wordt ingehouden op de borg van de huurder.