Moet ik mijn inkomsten aangeven?

Registreren Inloggen Help Offerte aanvragen
Moet ik mijn inkomsten aangeven?

Wij raden u aan contact op te nemen met de belastingdienst om u hierover te adviseren.

Wij adviseren u om uw huurinkomsten (in verband met de huur van één of meer boten) op te nemen in uw jaarlijkse inkomstenbelastingaangifte.

Click&Boat geeft u inzicht in het totale bedrag van uw jaarinkomen zodat u op de hoogte bent van het bedrag dat u elk jaar moet aangeven.

U vindt dit bedrag in uw account. Klik op "Mijn Boekingen" en vervolgens op "Overzicht downloaden".

Meer informatie over uw Click&Boat inkomen vindt u hier.