Waar moet ik mijn IBAN/rekeningnummer invoeren?

Registreren Inloggen Help Offerte aanvragen
Waar moet ik mijn IBAN/rekeningnummer invoeren?

U kunt uw IBAN toevoegen aan uw Click&Boat account. Klik in de rubriek "Mijn profiel" op "Bankgegevens".

Vul uw IBAN en de BIC-code in en klik op "Opslaan".

U wordt gevraagd uw wachtwoord in te vullen voor uw Click & Boat account om de toevoeging van uw bankgegevens te valideren.

Indien u een internationale bankrekening heeft (buiten de SEPA-zone en zonder IBAN), gelieve ons dan rechtstreeks uw bankgegevens te sturen via e-mail op contact@clickandboat.com

Wij hebben de volgende informatie nodig om een overschrijving naar uw account te maken:

- naam van de rekeninghouder

- rekeningnummer

- naam en identificatiecode van uw bank

- adres van uw bank