Wanneer betaalt Click & Boat mij?

Registreren Inloggen Help Offerte aanvragen
Wanneer betaalt Click & Boat mij?

Click & Boat betaalt haar eigenaren per bankoverschrijving op de eerste dag van de huur, en op dezelfde dag indien de huurperiode één dag of korter is.

Als u een professionele eigenaar bent, vindt de betaling plaats volgens de betalingsvoorwaarden die zijn gedefinieerd en bevestigd met Click&Boat (aanbetaling bij de reservering, restbedrag betaald vóór de eerste dag van de huur).