Wat is een reserveringsaanvraag?

Registreren Inloggen Help Offerte aanvragen
Wat is een reserveringsaanvraag?

Huurders die geïnteresseerd zijn in uw boot kunnen:

- u een bericht te sturen via Click&Boat's chatfunctie

- direct een boekingsaanvraag indienen

Om een reserveringsaanvraag te versturen, kiezen de huurders hun voorkeursdata. Ze kunnen een aanvullende verzekering afsluiten, in termijnen betalen, een Click&Boat promo-code toevoegen en een termijn bepalen waarbinnen de aanvraag moet worden geaccepteerd. Tot slot voeren ze hun creditcardgegevens in.

U wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht van een nieuwe reserveringsaanvraag, die u kunt accepteren of weigeren via uw Click&Boat account.

Het bedrag van de reservering wordt voor de huurder alleen in rekening gebracht als u de aanvraag accepteert.