Wat moet ik doen in verband met slecht weer?

Als de weersomstandigheden het niet mogelijk maken om veilig het water op te gaan en de eigenaar heeft u verteld dat het redelijker is om te annuleren, dan kunt u tot 1 uur voor aan van de huurperiode annuleren. Ga naar uw Click&Boat account en open de pagina "Mijn Boekingen", klik op "Annuleren" en selecteer de "Redenen in verband met het weer".

De eigenaar moet uw annuleringsverzoek accepteren zodat u het bedrag van de huur terugkrijgt, met uitzondering van de Click&Boat servicekosten, die worden terugbetaald in de vorm van een krediet, geldig voor een jaar, op uw volgende boeking.

In het geval dat u zich heeft aangemeld voor de Weergarantie op het moment van de boeking, ontvangt u een volledige terugbetaling van het huurbedrag, inclusief de Click&Boat servicekosten.

U kunt ook met de eigenaar afspreken om de boeking uit te stellen of te verplaatsen naar een andere datum.

Stuur ons een e-mail naar contact@clickandboat.com om ons voor aanvang van de huurperiode op de hoogte te stellen van een dergelijke regeling.

Indien de huur langer is dan één dag, is de annulering wegens weersomstandigheden niet van toepassing.