Welke documenten moet ik meenemen voorafgaand aan de huurperiode?

Welke documenten moet ik meenemen voorafgaand aan de huurperiode?

Wanneer u uw reservering bevestigt, ontvangt u:

- uw huurcontract

- de checklist (controle van de inventaris die op de eerste dag van de huur moet worden uitgevoerd)

U heeft ook de volgende documenten nodig om aan de eigenaar te kunnen voorleggen op de dag van de huur:

- het originele exemplaar van uw legitimatiebewijs

- de creditcard die voor de betaling gebruikt is

- het origineel van uw vaarbewijs (geen enkele foto of kopie wordt door de eigenaar geaccepteerd)