Zijn mijn bankgegevens beveiligd?

Registreren Inloggen Help Offerte aanvragen
Zijn mijn bankgegevens beveiligd?

Onze website en onze applicatie zijn gecodeerd met een SSL-certificaat en noch uw wachtwoord, noch uw creditcardgegevens worden door onze betalingsprovider opgeslagen.

Er zijn twee manieren om te garanderen dat een website veilig is om te bezoeken:

- Het "slotje" aan de linkerkant van de URL-balk van uw internetbrowser

- een URL met 'https://' voor de naam van de website, die volledige bescherming garandeert.