De huurder spreekt mijn taal niet, wat moet ik doen?

Registreren Inloggen Help Offerte aanvragen
De huurder spreekt mijn taal niet, wat moet ik doen?

Als een huurder contact met u opneemt en uw taal niet spreekt, kunt u de ontvangen berichten vertalen door te klikken op de optie "Automatisch vertalen" die onderaan uw chat met de huurder verschijnt.

De huurder kan hetzelfde doen met uw berichten. U kunt ze dus in uw eigen taal beantwoorden als dat voor u gemakkelijker is.

U kunt ook gebruik maken van een online vertaler, of telefonisch contact met ons opnemen op +44 1924 921 020 020 of per e-mail op contact@clickandboat.com als u hulp nodig heeft.