Hoe kan ik contact opnemen met een booteigenaar?

Bent u geïnteresseerd in een boot (of meerdere boten) en wilt u graag meer informatie ontvangen? Aan de rechterkant van de advertentie kunt u direct contact opnemen met de booteigenaar via de Click&Boat chat door op "een bericht versturen" te klikken.

Booteigenaren worden per SMS en/of email op de hoogte gebracht na ontvangst van een nieuw bericht en zij zullen uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Hoe sneller de booteigenaren reageren op de ontvangen berichten en aanvragen, hoe hoger hun boten worden weergegeven op de website. Daarnaast kunt u via de website van Click&Boat ook filteren op 'Super owners'. Super owners zijn ervaren booteigenaren die positieve beoordelingen hebben ontvangen en zich inzetten voor het leveren van diensten van de hoogste kwaliteit. Dit label wordt alleen toegewezen aan booteigenaren met een hoge reactiesnelheid, kwalitatieve service en positieve reviews.

De persoonlijke contactgegevens (e-mailadres en telefoonnummer) van zowel de huurder als de eigenaar zijn zichtbaar in uw Click&Boat account nadat de reserveringsaanvraag is geaccepteerd en de boeking is betaald.