Hoe maak ik een account aan? Waarom heb ik een profiel en een profielfoto nodig?

Hoe maak ik een account aan? Waarom heb ik een profiel en een profielfoto nodig?

Om een account aan te maken op het Click&Boat platform, heeft u 2 mogelijkheden:

- van een e-mailadres. U dient uw profielgegevens rechtstreeks op het platform in te vullen.

- van een Facebook account. Uw profielgegevens worden automatisch geïmporteerd van uw Facebook-account.

Om dit te doen, klik op "Mijn account" in de rechterbovenhoek van uw scherm, van de Click&Boat site, en kies de optie die het beste bij u past.

Uw profiel op het Click&Boat platform maakt het mogelijk om u te identificeren door andere leden van onze community. Wij raden u aan om de tijd te nemen om het in te vullen (contactgegevens, nautische CV, profielfoto) en uw e-mailadres en telefoonnummer te controleren om andere gebruikers gerust te stellen. Hoe completer uw profiel is, hoe meer vertrouwen dat wekt bij huurders, zodat u de kans op boekingsaanvragen kunt vergroten.

Uw persoonlijke gegevens worden niet uitgewisseld op het platform. De huurder heeft pas toegang tot uw contactgegevens nadat de reservering is bevestigd.