Hoe weet ik wanneer ik een aanvraag heb ontvangen?

Registreren Inloggen Help Offerte aanvragen
Hoe weet ik wanneer ik een aanvraag heb ontvangen?

Huurders die geïnteresseerd zijn in uw boot hebben twee opties. Zij kunnen:

- u een berichtje sturen om te chatten, details te geven over hun geplande boottocht of vragen te stellen.

- een boekingsaanvraag indienen zonder een bericht te sturen.

In beide gevallen wordt u per SMS en e-mail op de hoogte gebracht van nieuwe boekingsaanvragen.

Wanneer u inlogt op uw account, heeft u de mogelijkheid om te antwoorden op het bericht of om de reserveringsaanvraag te accepteren.

Zodra de boeking is geaccepteerd, worden de contactgegevens van de huurder weergegeven.

U kunt hen dan bellen om de details van de verhuur te bespreken.

De tijd die u nodig heeft om een boekingsaanvraag te accepteren staat niet vast. Dit is afhankelijk van het aantal dagen tussen de datum waarop de aanvraag is ingediend en de datum waarop de huurder de boot wil huren.

Door de boekingsaanvraag te accepteren, accepteert u ook het getoonde netto bedrag dat u zult verdienen.

Indien u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voordat u een boekingsaanvraag accepteert.

Om tijd te besparen en sneller te reageren op boekingsaanvragen, kunt u de Click&Boat app downloaden, beschikbaar op iPhone en Android.