Ik ben mijn wachtwoord vergeten/Mijn account is geblokkeerd. Wat moet ik doen ?

Ik ben mijn wachtwoord vergeten/Mijn account is geblokkeerd. Wat moet ik doen ?

U kunt zich niet herinneren wat uw wachtwoord is? U hoeft zich geen zorgen te maken, u kunt uw wachtwoord heel gemakkelijk opnieuw instellen.

Ga naar "Mijn account" rechtsboven in uw scherm. Klik vervolgens op "Wachtwoord vergeten?"

Vervolgens hoeft u alleen nog maar het e-mailadres in te vullen dat gekoppeld is aan uw Click&Boat account en op "Mijn wachtwoord wijzigen" te klikken.

U ontvangt een e-mail met een link waarmee u een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Indien u nog ingelogd bent is het ook mogelijk om uw wachtwoord in uw Click&Boat account te wijzigen. Klik in dit geval op “Mijn account”, ga naar het tabblad “Mijn profiel” en klik op “wachtwoord”. Hier kunt u uw wachtwoord heel gemakkelijk wijzigen.

Als uw account geblokkeerd is, stuur ons dan een e-mail naar contact@clickandboat.com. Vergeet niet ons te vertellen of uw account is geblokkeerd nadat u 5 keer een verkeerd wachtwoord hebt ingevoerd.

Wij zullen ons best doen om u te helpen uw account weer toegankelijk te maken!