Kan ik een reservering maken voor een vriend of familielid?

Registreren Inloggen Help Offerte aanvragen
Kan ik een reservering maken voor een vriend of familielid?

Het is mogelijk om een boot te boeken namens een vriend of familielid. Zorg ervoor dat de naam vermeld op de boeking en het contract gelijk is aan de de naam op het vaarbewijs.

Als de reservering onder een andere naam is vastgelegd dan kunt u per e-mail contact met ons opnemen via contact@clickandboat.com, met vermelding van de gegevens die in het contract moeten worden opgenomen, zodat deze aangepast kunnen worden.

Bij de controle door de eigenaar op de eerste dag van de huurperiode dient u uw identiteitsbewijs, creditcard, identiteitsbewijs en het vaarbewijs van de voornoemde houder te tonen.