Kunnen de huurder en ik telefoonnummers uitwisselen?

Registreren Inloggen Help Offerte aanvragen
Kunnen de huurder en ik telefoonnummers uitwisselen?

Huurders kunnen heel gemakkelijk contact opnemen met één of meerdere booteigenaren via de Click&Boat chat tool. U kunt alle vragen van de huurder direct beantwoorden via uw account.

Zodra de reservering op de website is bevestigd, heeft u toegang tot het telefoonnummer en e-mailadres van de huurder. De huurder heeft ook toegang tot uw gegevens zodra de reservering is bevestigd.

U kunt telefonisch contact met ons opnemen indien nodig. Wij zullen al uw vragen beantwoorden.