Dates
Ajoutez vos dates
Type de navigation
Avec ou sans skipper
-
0 - 15+ m
0 - 400+ cv
2004 - 2024
Ajoutez vos dates pour trouver le bateau idéal au meilleur prix
6 bateaux disponibles
Location Bateau à moteur Harding Sloep Curaçao
Promotion
Curaçao

Bateau à moteur Harding Sloep 55cv (1986)

30
Avec Skipper

À partir de 1 000 € par jour

Location Bateau à moteur Yamaha 38 Willemstad
Willemstad
4.0
 (1)

Partez à Curacao pour découvrir le littoral sur (2015)

28
Avec Skipper

À partir de 1 325 € par jour

Location Voilier Kirie Feeling 486 Curaçao
Curaçao

Voilier Kirie Feeling 486 15.00m (1999)

8
5
Avec Skipper

À partir de 993 € par jour

Location Yacht à moteur Luhrs Convertible Willemstad
Willemstad
Nouveau

Yacht à moteur Luhrs Convertible 1500cv (2006)

25
2
Avec Skipper

À partir de 257 € par jour

Location Semi-rigide Custom made 20 Feet Super Rib Willemstad
Willemstad

20 Feet Super Rib de 2015 - Willemstad (2015)

8
Avec Skipper

À partir de 1 250 € par jour

Location Bateau à moteur Classic Bertram Yachts 50 Willemstad
Willemstad

Willemstad - Yacht de 15.24 mètres à la location (1990)

30
6
Avec Skipper

À partir de 1 775 € par jour

Dénichez le bateau ou voilier dont vous avez envie grâce à la location de bateaux à Curaçao entre particuliers sur notre plateforme collaborative. Pendant vos vacances ou weekend, profitez-en pour piloter un bateau en mer ou sur les fleuves et rivières ou bien laissez l’embarcation au port et parcourez les environs de la destination que vous aurez choisie.

Zeilvakantie op Curaçao

Geniet van een zeilvakantie op Curaçao. Het eiland ligt in het zuidelijk Caribisch gebied, buiten de orkaangordel, ongeveer 145 km ten noorden van Venezuela. Het is een autonoom land binnen het Koninklijk Nederlands Koninkrijk, samen met hun zuster eilanden, Aruba en Bonaire.

Curaçao heeft meer dan 35 spectaculaire stranden, waarvan de meeste verscholen liggen in intieme baaien langs de zuidwestkust. Huur uw boot bij Click&Boat en u kunt genieten op uw eigen privé strand.

Dit is het juiste moment. Nu u op zoek bent naar rust in een zorgeloze, veilige omgeving is er geen betere plek in de wereld om nu te zijn. Een veilige haven om u te laten gaan en tot uzelf te komen.

Er zijn zoveel dingen die het eiland speciaal maken. Of het nu de temperatuur is die het hele jaar door 28°C bedraagt, de schijnbaar, de gastvrije bevolking of omdat er zoveel te beleven is. Er is maar één manier om daarachter te komen.


Wat te doen op Curaçao

Op Curaçao is er altijd wel iets nieuws te zien en te doen. Om elke hoek schuilt een verrassing, van spectaculaire landschappen tot grenzeloze activiteiten. Laat Curaçao u betoveren.


Curaçao’s diverse culturele erfgoed

Curaçao herbergt één van de meest veelzijdige culturen in het Caribisch gebied, dankzij haar lange, gevarieerde geschiedenis en de nabijheid van Zuid-Amerika. Oorspronkelijk gevestigd door de Arawaks bijna 6000 jaar geleden, kwam het eiland onder Spaans bestuur in de vroege 16e eeuw, maar het werd verlaten vanwege het vermeende gebrek aan rijkdom. De Nederlandse West Indische Compagnie ging verder waar de Spanjaarden waren gestopt, en Curaçao werd een belangrijk knooppunt voor de slavenhandel. Beleef de rijke culturen en historie van Curaçao. Het kleurrijke karakter dat u terugvindt in de bevolking, op straat en in haar kunst.

Kleurrijke muurschilderingen woekeren over de gebouwen van Willemstad, met name in de wijken Otrobanda en Pietermaai, waarvan de laatste de coolste nieuwe laan van de stad is voor eten en nachtleven. De ontwerpen variëren van geometrische vormen tot realistische portretten en politiek commentaar.


Curaçao’s 35 stranden

Als u er toch bent, dompel uzelf dan onder in de levendige onderwaterwereld. Zet uw snorkel op en verken de schoonheden van Curaçao. Of voel het zand onder uw tenen, het zeezout op uw huis en de zon op uw huid. Het ene van de 35 stranden is nog mooier dan het andere.


Curaçao’s bruisende nachtleven

Ondanks alle activiteiten overdag, is Curaçao 's nachts zeker niet slaperig. Elke avond van de week is er livemuziek in stijlen variërend van jazz tot pop tot soca, en feestelijke bars bieden ideale toevluchtsoorden om een paar drankjes achterover te slaan.


Wat is de prijs van een boot huren op Curaçao?

Het huren van een boot op Curaçao kost vanaf € 800 per dag in het hoogseizoen en vanaf €7000 voor een week. De prijs voor het huren van een boot in Curaçao hangt vaak ook af van het type boot dat u wilt huren, het jaar de boot werd gemaakt, de lengte en capaciteit van de boot, en nog wat andere variabelen.


Is het mogelijk om een boot te huren op Curaçao met of zonder schipper?

Een boot huren op Curaçao met een schipper is ideaal als u begeleid wilt worden langs de beste plekjes in de omgeving en het meeste uit uw zeilervaring wilt halen. U kunt echter ook zonder schipper een boot huren op Curaçao als u over het juiste vaarbewijs beschikt, of als er boten te huur zijn waarvoor geen vaarbewijs nodig is. Het is zonder twijfel een goed idee om kapitein op uw eigen boot te zijn als u een ervaren zeiler bent.


Bon à savoir

Nombre de bateaux :20 bateaux disponibles
Types de bateaux :Bateau à moteur, Yacht, Semi-rigide
Prix moyen :1 325 € par jour
Prix minimum :200 € par jour
Prix maximum :1 775 € par jour
Fabricants :Pacific Craft, Barracuda et autres

Foire Aux Questions Curaçao

Combien coûte une location d'un bateau pour une journée à Curaçao ?

Le prix moyen d'une location de bateau à Curaçao est généralement de 1 325 € par jour. Plusieurs facteurs influencent le prix de la location d'un bateau, comme la saison, l'année de construction et son équipement. Les prix peuvent varier entre 200 € et 1 775 € par jour.

Quel est le prix d'un skipper à Curaçao par jour ?

Le coût d'un skipper varie en fonction du propriétaire du bateau et de la destination. En Curaçao, vous payez en moyenne 100 € par jour pour un skipper.

Combien de personnes peuvent dormir sur un bateau à Curaçao ?

Un bateau à Curaçao a en moyenne 2 couchettes. Vous pouvez trouver des bateaux avec jusqu'à 6 couchettes.

Quelle est la longueur moyenne d'un bateau en Curaçao ?

La longueur moyenne d'un bateau en Curaçao est de 17 mètres.

Qu'est-ce qui est inclus dans le prix d'une location de bateau à Curaçao ?

Par exemple, dans le prix d'une location de bateau en Curaçao sont inclus les éléments suivants : VHF, Douche de pont, Haut-parleurs de cockpit etc.

L'avis de nos clients
4,9 / 5
Note calculée à partir de 443479 avis
Voir les avis clients